Kuracie prsia s mozzarellou a paradajkovou omáčkou – jednoduchý obed bez prílohy. Skvelo zasýti vďaka tukom v mozzarelle a poskytne dostatok bielkovín z kuracích pŕs.
Kuracie prsia s mozzarelou a paradajkovou omáčkou
User Rating
( vote)
Kuracie prsia s mozzarelou a paradajkovou omáčkou - suroviny
- kuracie prsia – 350g
- mozzarella – 100g
- BIO kurací bujón – 1ks
- soľ
- čierne korenie
- pasírované paradajky krájané – 340g
- cibuľa 1ks
- slnečnicový olej – 1pl
- cesnak 3 strúčiky
Kuracie prsia s mozzarelou a paradajkovou omáčkou - príprava
- Na teflónovú panvicu vložíme trocha slnečnicového oleja.
- Po zahriatí pridáme kuracie prsia a opražíme.
- Keď sú prsia takmer opražené pridáme cibuľku nakrájanú na drobno a roztlačený cesnak.
- Keď je cibuľka opražená do zlata pridáme pasírované paradajky, ochutíme soľou, čiernym korením a BIO kuracím bujónom.
- Varíme 15 minút kým sú kuracie prsia lahodnej konzistencie.
- Na záver pridáme na kuracie prsia plátky nakrájanej mozzarelly a necháme roztopiť. Varíme približne 5 minút.